Svalbard. Mystisk, vilt og vakkert!

Det er svært mange som har en tur til Svalbard på sin bucket list, og det er ikke uten grunn. Helt siden Willem Barentsz oppdaget Svalbard på slutten av 1500-tallet har disse ishavsøyene vært åsted for hvalfangst, pelsjakt, politiske konflikter, forskning og ikke minst gruvedrift.
Gjennom sine endeløse isbreer, sparsomme vegetasjon og helt unike dyreliv gir Svalbard deg villmarksopplevelser som varer livet ut. I kombinasjon med de mektige naturopplevelsene fokuserer vi også på historieformidling og kulinariske overraskelser underveis. Svalbard er vakker til alle årstider, men vi har valgt å fokusere på vinterturer mellom november og mai.

Safari Adventures har både egne guider som har gjennomført guidekurs på Svalbard, og ikke minst så har vi gjennom mange år knyttet til oss stødige samarbeidspartnere som bidrar til at gjestene våre får oppleve Svalbard på en spektakulær, vakker og trygg måte.

Oppskriften

Våre arrangementer skiller seg ut i markedet, og det har de gjort i over 20 år. Vår erfaring, dedikasjon og vår unike aktivitetsportefølje gjør at du neppe finner et aktivitetsbyrå som kan matche oss på aktivitetsopplevelser. Våre opp mot 50 instruktører kjenner kulturen vår godt, og har til vanlig svært varierende hverdag i/som forsvarets spesialstyrker, ambulansetjenesten, avisfotografer, regnskapsmedarbeidere, håndverkere og politiet, for å nevne noen. Dette er aktivitetsledere som oppriktig brenner for å jobbe både med og for mennesker, og som er eksperter på å motivere, inspirere og å hente ut det aller beste i gjestene vi har på besøk hos oss. Våre kunder består i hovedsak av både store og små nasjonale og internasjonale bedrifter, og alle våre arrangementer kjennetegnes av stolthet, grundighet og glimt i øyet. Vi vet at nøkkelen til en god opplevelse ligger i detaljene, og legger sjela vår i å planlegge det som kan planlegges, men ikke minst løse det uløselige om det skulle oppstå.

Safari Adventures AS

Høydepunkter

Svalbard
Svalbard
Svalbard
Svalbard
Svalbard
Svalbard
Svalbard
Svalbard

Safari Adventures AS er et aktivitetsbyrå som fokuserer på aktivitetsbaserte opplevelser, uten geografiske hindringer.
Ordet safari betyr reise på Swahili, og dette gjenspeiles i våre konsepter i både mental og fysisk form.
Vi skreddersyr og setter sammen aktiviteter og elementer som forteller en historie, og som som ikke minst gir våre gjester kunnskap på veien.

Mer enn 20 års erfaring med arrangementer har lært oss at nøkkelen til en god opplevelse ligger i detaljene.

Vi legger sjela vår i å planlegge det som kan planlegges, og ikke minst løse det uløselige om det skulle oppstå.

At Norges fremste eventbyråer foretrekker Safari Adventures som sin aktivitetsleverandør,
ser vi på som en bekreftelse på at vi er ensbetydende med kvalitet, nøyaktighet og kunnskap.

Vår in-house aktivitetsportefølje, som for øvrig mangler sidestykke i norsk sammenheng, inneholder elementer som kan fungere like godt hver for seg, som sammen i en større totalpakke.Våre kunder kommer tilbake til oss fordi de vet at vi stadig har noe nytt i vår portefølje som de ikke har prøvd før, eller helt enkelt for å få den samme opplevelsen om igjen.