En RIB-opplevelse med RIB Oslo er en fantastisk aktivitet som gir felles minner for livet, masse vind i håret og sug i magen.

Vi fyller turene våre med en raus porsjon fart og spenning, og ikke minst så forteller vi mange spennende og sjarmerende historier om stedene vi passerer i fjorden. Alt dette får dere oppleve i noen av Oslofjordens råeste båter, i opp mot 50 knop! Våre piloter er svært erfarne, glade i mennesker og har en brennende interesse for kystkultur og spektakulær RIB-kjøring.

RIB kan enten benyttes som et spennende avbrekk med start og stopp i vår hjemmehavn på Tjuvholmen, eller som en minnerik transportmetode i forbindelse med firmasamlinger i Son, Tønsberg, Moss, Larvik, Horten, Fredrikstad eller Strømstad, for å nevne noen.

Vi kan håndtere grupper på opptil 150 personer samtidig, ved store grupper er det en minimumsvarighet på 1,5 timer, men gjerne mer!
Båter av denne typen har en lovpålagt begrensning på inntil 12 passasjerer. Hvis båtene bookes med litt overkapasitet og dermed ikke er helt fulle, så betyr dette mer albuerom og mer fart. 8-10 passasjerer er helt ideelt. Ikke minst så er det ikke uvanlig å øremerke én av båtene til de som er litt skeptiske i starten.

RIB Oslo

Vårt konsept for fjordopplevelser går under merkenavnet RIB Oslo. Med hjemmehavn midt i Oslo sentrum (Tjuvholmen) står vi som en av Oslofjordens aller fremste leverandører av RIB, båt og sjøopplevelser. Hvis du leter etter inspirerende forslag og priser på RIB i Oslofjorden kan du lese mer på: riboslo.no

www.riboslo.no

Sikkerhet

Sikkerhet er det aller viktigste vi driver med. Spenning og hygge kommer alltid i andre rekke. RIB Oslo har som mål å ligge helt i tet når det gjelder sikkerhet. Dette gjør vi gjennom å ha personlig redningsutstyr til alle reisede som ligger over kravet fra Sjøfartsdirektoratet, godt innarbeidede rutiner for kontroll av utstyr, samt tydelige utarbeidede HMS-planer.

Safari Adventures AS

Høydepunkter

RIB
RIB
RIB
RIB
RIB
RIB
RIB
RIB

Safari Adventures AS er et aktivitetsbyrå som fokuserer på aktivitetsbaserte opplevelser, uten geografiske hindringer.
Ordet safari betyr reise på Swahili, og dette gjenspeiles i våre konsepter i både mental og fysisk form.
Vi skreddersyr og setter sammen aktiviteter og elementer som forteller en historie, og som som ikke minst gir våre gjester kunnskap på veien.

Mer enn 20 års erfaring med arrangementer har lært oss at nøkkelen til en god opplevelse ligger i detaljene.

Vi legger sjela vår i å planlegge det som kan planlegges, og ikke minst løse det uløselige om det skulle oppstå.

At Norges fremste eventbyråer foretrekker Safari Adventures som sin aktivitetsleverandør,
ser vi på som en bekreftelse på at vi er ensbetydende med kvalitet, nøyaktighet og kunnskap.

Vår in-house aktivitetsportefølje, som for øvrig mangler sidestykke i norsk sammenheng, inneholder elementer som kan fungere like godt hver for seg, som sammen i en større totalpakke.Våre kunder kommer tilbake til oss fordi de vet at vi stadig har noe nytt i vår portefølje som de ikke har prøvd før, eller helt enkelt for å få den samme opplevelsen om igjen.