Seiling

Seiling er en fantastisk måte å sette lagarbeid ut i praksis på. Vi har ferdig utviklede konsepter som handler om mer enn bare å heise seil og sette kursen

Fra start til slutt blir det lagt vekt på samarbeidsevne og fokus på den enkeltes oppgave i maskineriet. Seiling og sommerfest er en fin kombinasjon, hvor man har en regatta ut til stedet hvor firmafesten skal holdes for en hyggelig og nervepirrende start på arrangementet!

Det som gjør seiling til en spesielt god lagaktivitet er at resultatene umiddelbart er målbare og at justeringer/forbedringer vises raskt.
Vi starter turen med litt trening og innføring for å finne formen og forstå handling og virkning, før starten går for matchracing eller fleet race ved større grupper. Her er det mye prestisje og innlevelse! Alle får sine spesifikke oppgaver som må utføres med konsentrasjon og nøyaktighet for at hele maskineriet skal fungere optimalt.

Båtene vi bruker til race er rigget for regatta, men komforten er fortsatt ivaretatt med kjøkken og WC ombord. Alle våre skippere har god regattaerfaring og instruerer mannskapet deretter, når det er sagt så er dette mennesker med glimt i øyet. Vi har kapasitet til 120 personer i like seilbåter. Vi tilrettelegger for ettermiddagsturer, dagsturer og overnattingsturer.

Så langt det lar seg gjøre setter vi opp båter som passer deres ferdigheter og behov. Båtene kan også brukes som transportmiddel samtidig som du nyter fjorden kombinert med for eksempel et deilig måltid, vin og snacks. Forflytningen blir da en unik opplevelse, og ikke bare en ren transport.

RIB Oslo

Varighet: 3-6 timer

Gruppestørrelse : 4 – 100 personer.
Pris : fra kr 19.900,- +25% mva per båt

www.riboslo.no

Sikkerhet

Sikkerhet er det aller viktigste vi driver med. Spenning og hygge kommer alltid i andre rekke. RIB Oslo har som mål å ligge helt i tet når det gjelder sikkerhet. Dette gjør vi gjennom å ha personlig redningsutstyr til alle reisede som ligger over kravet fra Sjøfartsdirektoratet, godt innarbeidede rutiner for kontroll av utstyr, samt tydelige utarbeidede HMS-planer.

Safari Adventures AS

Høydepunkter

Seiling
Seiling
Seiling
Seiling
Seiling
Seiling
Seiling
Seiling

Safari Adventures AS er et aktivitetsbyrå som fokuserer på aktivitetsbaserte opplevelser, uten geografiske hindringer.
Ordet safari betyr reise på Swahili, og dette gjenspeiles i våre konsepter i både mental og fysisk form.
Vi skreddersyr og setter sammen aktiviteter og elementer som forteller en historie, og som som ikke minst gir våre gjester kunnskap på veien.

Mer enn 20 års erfaring med arrangementer har lært oss at nøkkelen til en god opplevelse ligger i detaljene.

Vi legger sjela vår i å planlegge det som kan planlegges, og ikke minst løse det uløselige om det skulle oppstå.

At Norges fremste eventbyråer foretrekker Safari Adventures som sin aktivitetsleverandør,
ser vi på som en bekreftelse på at vi er ensbetydende med kvalitet, nøyaktighet og kunnskap.

Vår in-house aktivitetsportefølje, som for øvrig mangler sidestykke i norsk sammenheng, inneholder elementer som kan fungere like godt hver for seg, som sammen i en større totalpakke.Våre kunder kommer tilbake til oss fordi de vet at vi stadig har noe nytt i vår portefølje som de ikke har prøvd før, eller helt enkelt for å få den samme opplevelsen om igjen.