Våre miniekspedisjoner baserer seg på ideen om å forlate hverdagen for en stund, og få et miljøskifte med kolleger eller samarbeidspartnere.

Gjennom miniekspedisjonene er det en tydelig konseptuell tråd, og trygge, erfarne turledere ivaretar både sikkerhet og innhold i sin helhet. Opplevelsen går som oftest over 2 dager eller mer, og kan krydres med foredrag, navigasjon, matlaging, aktivitetsbaserte utfordringer underveis, eller annet innhold som bidrar til å forsterke opplevelsen. Noen foretrekker å fokusere på ro og gode samtaler fremfor å fylle turen med mye innhold, dette kan også ha en stor verdi.

Her er et par eksempler på miniekspedisjoner

Nordmarka på langs

Nordmarka på langs er en minnerik opplevelse som mange setter på sin «bucket list» når de får høre om konseptet. På disse turene setter vi av 2 overnattinger for å få best mulig utbytte av turen uten å stresse. Turen kan starte med togtransport som også kan inneholde frokostpakker undeveis, på den måten sikrer vi at alle gjestene har viktig og riktig energi før turstart. Det første strekket går fra Mylla og ned til Camp Gjerdingen, og her vil vi blande inn navigering med kart & kompass som mange har et ønske om å lære seg å bruke. Vel fremme på Camp Gjerdingen er det klargjort for samvær, deilig mat og overnatting i lavoer som settes opp for anledningen. Dag 2 bærer det videre mot Camp Kikut, og på dette strekket er det mulig å bruke kanoer over flere av vannene. Ved ankomst på Kikut er det på nytt klart for deilig mat, samvær med prat om dagens opplevelser, før overnatting i lavvoer.
Det er også mulig å forflytte seg med sykler på dag 2 og 3, om det vil passe gruppen best.

Gaustatoppen/Rjukan

Dette er et område vi kjenner svært godt, og vi har gode venner (les: grunneiere) og samarbeidspartnere i området. Dag én ankommer vi Bondal hvor det er klart for en tilvenningstur fra Bergtjønn og over vakre Bonsnos. Fra Bonsnos har vi flott utsikt til store deler av Gaustatoppen, og spenningen før bestigningen påfølgende dag begynner å vokse samtidig som turen går videre til Camp Heddevatn som ligger et lite stykke fra foten av Gaustatoppen. Første overnatting skjer i lavvoer som er satt opp for anledningen. Påfølgende morgen er det tidlig på’n for frokost, og for de tøffeste er det felles morgenbad før innholdsrik frokost og smøring av matpakker før avreise opp mot Gaustatoppen. Det som skiller denne turen fra den vanlige fotturen opp til toppen av fjellet, er at vi ikke går «motorveien» på østsiden som alle benytter på vei opp, men i stedet følger en rute på vestsiden som er ruten de lokale bruker når de går opp. Denne ruten kan være litt krevende for noen, men byr også på en helt fantastisk utsikt så fort man stopper opp og snur seg rundt. Det er også mulig å ta Gaustabanen inni fjellet opp til toppen, for de som heller ønsker det.

Oppskriften

Våre arrangementer skiller seg ut i markedet, og det har de gjort i over 20 år. Vår erfaring, dedikasjon og vår unike aktivitetsportefølje gjør at du neppe finner et aktivitetsbyrå som kan matche oss på aktivitetsopplevelser. Våre opp mot 50 instruktører kjenner kulturen vår godt, og har til vanlig svært varierende hverdag i/som forsvarets spesialstyrker, ambulansetjenesten, avisfotografer, regnskapsmedarbeidere, håndverkere og politiet, for å nevne noen. Dette er aktivitetsledere som oppriktig brenner for å jobbe både med og for mennesker, og som er eksperter på å motivere, inspirere og å hente ut det aller beste i gjestene vi har på besøk hos oss. Våre kunder består i hovedsak av både store og små nasjonale og internasjonale bedrifter, og alle våre arrangementer kjennetegnes av stolthet, grundighet og glimt i øyet. Vi vet at nøkkelen til en god opplevelse ligger i detaljene, og legger sjela vår i å planlegge det som kan planlegges, men ikke minst løse det uløselige om det skulle oppstå.

Safari Adventures AS

Høydepunkter

Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner
Miniekspedisjoner

Safari Adventures AS er et aktivitetsbyrå som fokuserer på aktivitetsbaserte opplevelser, uten geografiske hindringer.
Ordet safari betyr reise på Swahili, og dette gjenspeiles i våre konsepter i både mental og fysisk form.
Vi skreddersyr og setter sammen aktiviteter og elementer som forteller en historie, og som som ikke minst gir våre gjester kunnskap på veien.

Mer enn 20 års erfaring med arrangementer har lært oss at nøkkelen til en god opplevelse ligger i detaljene.

Vi legger sjela vår i å planlegge det som kan planlegges, og ikke minst løse det uløselige om det skulle oppstå.

At Norges fremste eventbyråer foretrekker Safari Adventures som sin aktivitetsleverandør,
ser vi på som en bekreftelse på at vi er ensbetydende med kvalitet, nøyaktighet og kunnskap.

Vår in-house aktivitetsportefølje, som for øvrig mangler sidestykke i norsk sammenheng, inneholder elementer som kan fungere like godt hver for seg, som sammen i en større totalpakke.Våre kunder kommer tilbake til oss fordi de vet at vi stadig har noe nytt i vår portefølje som de ikke har prøvd før, eller helt enkelt for å få den samme opplevelsen om igjen.