KONTAKT OSS

Safari Adventures AS er består av en gruppe mennesker med kunnskap og spesialkompetanse innen felt som er relativt smale. Dette nyter våre kunder godt av, ved at vi kan ta dem med på opplevelser og reiser som få andre kan matche.

Vi har også en svært stor gruppe med mennesker som bidrar under våre store og små produksjoner. Dette er nøye utvalgte instruktører som har gjennomgått interne kurs og opplæring, for å kunne levere våre produkter forankret i vår grunnfilosofi.

Vi holder til i Filipstadveien 15, midt i Oslo (baksiden av Coop-bygget), og er veldig glade i besøk av folk som vil ha inspirasjon til sin neste opplevelse eller sitt neste arrangement.


Har du spørsmål om landaktiviteter?

post@arrcom.no


Kontor (ingen sms)

Tlf : 4000 69 89


Vi bruker cookies

Les mer om GDPR her


Har du spørsmål om sjøaktiviteter?

post@riboslo.no


Kontoradresse:

Filipstadveien 15, 0250 Oslo

Fredrik Sjøblom Robertsen

Daglig Leder

Med erfaring helt tilbake fra 1997 innen arrangements- og aktivitetsbransjen så er det liten tvil om hva Fredriks hjerte banker for. Siden 2013 har han hatt gleden av å drive og utvikle det som i dag står som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsbaserte opplevelser!

Tina Sommerbakken

Administrasjonsleder

Tina er den som passer på at alt det administrative er på stell. Hun har selv lang erfaring fra eventbransjen, men jobber ikke så ofte ute med arrangementer lenger. Tina har svært god innsikt og kunnskap om alle våre produkter og tjenester.