Sjøfly (Dessverre ingen sjøfly tilgjengelig i 2019-sesongen) 

Det er noe spesielt og sjarmerende med sjøfly, mulighetene det gir å kunne ta av og lande på vannet gir en frihetsfølelse, og presset mot seteryggen i det flyet akselererer og tar av er fantastisk. Vi tilbyr sjøflyturer for sightseeing og transport, alt fra 30 minutter for sightseeing over Oslo og opptil flere timer med flyvning over noe av det mest spektakulære landskapet Norge har å by på.

Sjøfly sightseeing over Oslo

Her får vi oppleve vakre Oslofjorden med båtliv og historiske steder som Oscarsborg Festning og vrakplassen til Blücher. Over Oslo får vi se havnen, sentrum og ikke minst spektakulære Holmenkollen. Vi forteller om stedene vi passerer og fyller turen med fine historier.

Sjøfly sightseeing m/lunch i Hardanger

Dette er en svært spektakulær tur med lunch på f.eks ærverdige Hotell Ullensvang som mål. På veien opp passerer vi Norefjell, Hallingskarvet, Hardangerjøkulen og ikke minst Hardangerfjorden. På tilbaketuren får vi oppleve hele Hardangervidda, Gaustatoppen, for ikke å glemme tungtvannsanlegget på Rjukan.
En herlig blanding av imponerende natur, historie og gastronomisk opplevelse.

Sjøfly transport

Sjøfly transport
Vi skreddersyr turer akkurat dit du ønsker, ta kontakt med oss for priser og forslag.

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.