Sjø, sol, saltvann, gode historier og kystkultur kjennetegner ofte en minnerik opplevelse. Noen er ute etter høy hastighet og luftige svev, mens andre er mer glad i å ta det med ro og senke skuldrene. Noen liker det råeste innen RIB-kjøring, mens andre kan tenke seg å nippe litt av vinglasset mens man glir utover fjorden i store og trygge båter. Uansett så er vi trygge på at vi har noe for alle, og at alle skal komme frem og være enige om at det var en fin tur.

Fiske

Vi leverer fiske i Oslo med fiskere som kjenner fiskeplassene som sin egen bukselomme. Med godt utstyrte fiskebåter og sjarmerende fiskere får man være med på en fisketur med glimt i øyet. Fisken står ikke alltid på de samme stedene, da er det fint å ha med kjentfolk som har erfaring og utstyr til å finne stedene med størst sjans for fiskelykke. Man kan gjerne kombinere fiske i Oslo med snacks og litt drikke ombord, for ikke å snakke om en after-fish rundt captains table på Aker Brygge, etter endt tur.

Om dere ønsker catch and release eller å ha med fangsten hjem, så ordner vi dette. Vær vennlig å si fra på forhånd.

Seiling

Seiling er en fantastisk måte å sette lagarbeid ut i praksis på.
Vi har ferdig utviklede konsepter som handler om mer enn bare å heise seil og sette kursen. Fra start til slutt blir det lagt vekt på samarbeidsevne og fokus på den enkeltes oppgave i maskineriet.

Det som gjør seiling til en spesielt god lagaktivitet er at resultatene umiddelbart er målbare og at justeringer/forbedringer vises raskt.
Vi starter turen med litt trening og innføring for å finne formen og forstå handling og virkning, før starten går for matchracing eller fleet race ved større grupper. Her er det mye prestisje og innlevelse! Alle får sine spesifikke oppgaver som må utføres med konsentrasjon og nøyaktighet for at hele maskineriet skal fungere optimalt.

Båtene vi bruker til race er rigget for regatta, men komforten er fortsatt ivaretatt med kjøkken og WC ombord. Alle våre skippere har god regattaerfaring og instruerer mannskapet deretter, når det er sagt så er dette
mennesker med glimt i øyet.

Vi har kapasitet til 120 personer i like seilbåter. Vi tilrettelegger for ettermiddagsturer, dagsturer og overnattingsturer.

Så langt det lar seg gjøre setter vi opp båter som passer deres ferdigheter og behov. Båtene kan også brukes som transportmiddel samtidig som du nyter fjorden kombinert med for eksempel et deilig måltid, vin og snacks. Forflytningen blir da en unik opplevelse, og ikke bare en ren transport.

Vi setter opp de båtene som passer deres behov. Alt fra beinharde regattamaskiner til rolige, luksuriøse 50-fotere med komfort i fokus.
Bruk båtene som en del av et større arrangement for å ta med ansatte eller kunder ut på tur. Vi henter og bringer dere der dere måtte ønske, fullt utstyrt for all slags vær. Med stor bekvemmelig salong og kokk eller cocktail- bartender ombord ligger forholdene til rette for en kulinarisk reise. Gjør reisen om til en opplevelse. Seiling og sommerfest er en fin kombinasjon, hvor man har en regatta ut til stedet hvor firmafesten skal holdes for en hyggelig og nervepirrende start på arrangementet.

RIB

Gjennom vårt konsept RIB Oslo tilbyr vi opplevelser på Oslofjorden med RIB til utdrikningslag, event, kick-off, fjordopplevelser (sea adventures), RIB safari, RIB rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i vår Super-RIB «Black Pearl» som med sine 36 fot, 600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann, virkelig gir passasjerene en minnerik reise. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.

Gjennom vårt konsept RIB Oslo tilbyr vi opplevelser på fjorden med RIB til utdrikningslag, event, kick off, fjordopplevelser (sea adventures), RIB safari, RIB rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i vår Super-RIB «Black Pearl» som med sine 36 fot ,600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann virkelig gir passasjerene en minnerik reise. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.

RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det finnes knapt båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB-båter meget bra egnet til fjordsightseeing, fjordsafari og spenning på bølgene.

Om du ønsker at RIB Oslo skal bringe firmaet til sommerfesten ved Oslofjorden, eller dere ønsker en aktivitet under konferansen, så har vi sannsynligvis noen gode forslag til dere. Vi samarbeider med leverandører av servering og overnatting langs hele fjorden, og har hvert år fornøyde kunder og aktiviteter på f.eks Villa Malla, Oscarsborg Festning, Havnekroa Oscarsborg, Son Spa, Holmsbu Spa, Holmsbu Bad og Fjordhotell, Holmen Fjordhotell, Støtvig hotel og Færder fyr.

Selv om det kalles RIB Oslo så er det ingen hindring om dere ønsker RIB i Tønsberg, Drammen, Horten, Sandefjord, Fredrikstad eller Strømstad.

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.