Sesongens største RIB tur

Denne dagen hadde RIB Oslo nok en gang sesongens største RIB-tur i Oslofjorden. Nærmere 130 gjester skulle fraktes fra Lysaker til Villa Malla, hvor kunden skulle ha sin sommefest. Vi la opp turen som en opplevelse med både spenning og hygge gjennom lek på bølgene og sjarmerende historier om stedene i fjorden.
Vi stoppet naturligvis ved Oscarsborg festning og fortalte historien om senkningen av Blücher, akkurat der det skjedde.
Firmaet som var med oss på tur hadde en tilknytning til Hvitsten, så da var det på sin plass å ta et litt lengre stopp der for en styrkedrikk i båtene og fortelling om stedets historie.
Vel fremme på Villa Malla var det klart for sommerfest og aktiviteter.

Om oss

<p style=”text-align: center;”><span style=”color: white;”>Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden. </span></p>

Related Posts

Leave a Comment