Seiling er en fantastisk måte å sette lagarbeid ut i praksis på.
Vi har ferdig utviklede konsepter som handler om mer enn bare å heise seil og sette kursen. Fra start til slutt blir det lagt vekt på samarbeidsevne og fokus på den enkeltes oppgave i maskineriet.

Det som gjør seiling til en spesielt god lagaktivitet er at resultatene umiddelbart er målbare og at justeringer/forbedringer vises raskt.
Vi starter turen med litt trening og innføring for å finne formen og forstå handling og virkning, før starten går for matchracing eller fleet race ved større grupper. Her er det mye prestisje og innlevelse! Alle får sine spesifikke oppgaver som må utføres med konsentrasjon og nøyaktighet for at hele maskineriet skal fungere optimalt.

Båtene vi bruker til race er rigget for regatta, men komforten er fortsatt ivaretatt med kjøkken og WC ombord. Alle våre skippere har god regattaerfaring og instruerer mannskapet deretter, når det er sagt så er dette
mennesker med glimt i øyet.

Vi har kapasitet til 120 personer i like seilbåter. Vi tilrettelegger for ettermiddagsturer, dagsturer og overnattingsturer.

Så langt det lar seg gjøre setter vi opp båter som passer deres ferdigheter og behov. Båtene kan også brukes som transportmiddel samtidig som du nyter fjorden kombinert med for eksempel et deilig måltid, vin og snacks. Forflytningen blir da en unik opplevelse, og ikke bare en ren transport.

Vi setter opp de båtene som passer deres behov. Alt fra beinharde regattamaskiner til rolige, luksuriøse 50-fotere med komfort i fokus.
Bruk båtene som en del av et større arrangement for å ta med ansatte eller kunder ut på tur. Vi henter og bringer dere der dere måtte ønske, fullt utstyrt for all slags vær. Med stor bekvemmelig salong og kokk eller cocktail- bartender ombord ligger forholdene til rette for en kulinarisk reise. Gjør reisen om til en opplevelse. Seiling og sommerfest er en fin kombinasjon, hvor man har en regatta ut til stedet hvor firmafesten skal holdes for en hyggelig og nervepirrende start på arrangementet.

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.