Rappellering

Vi leverer rappellering i Oslo og nærliggende områder. Dette handler om å presse egne grenser og å føle at du er herre over din egen situasjon. Du bestemmer selv om ting skal skje fort eller sakte, og alt utføres med kyndig veiledning fra erfarne instruktører med svært relevant bakgrunn av militær eller sivil art. Ett av stedene det gjennomføres rappellering i Oslo er fra tårnet i Holmenkollhoppet. Da snakker vi 60m rett ned, med fantastisk utsikt over hele Oslo og Oslofjorden på veien.

Det ligger i vår natur og vårt instinkt å få en reaksjon når vi opplever høyder, det er bare positivt. Våre instruktører er svært bevisste på disse reaksjonene, og bruker derfor god tid på å gå gjennom alle aspektene ved høydeopplevelser og rappellering Følelsen er fantastisk god når man kommer ned på bakken og har vært fullstendig herre over situasjonen, og det er ikke få som gjerne vil gjøre det igjen umiddelbart.

Vi kan levere rappellering fra forskjellige bygg og installasjoner, ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for å rappellere ned fra f.eks ditt kontorbygg. Rappellering passer for så vel kompisgjengen som for firmaer som er ute etter en annerledes firmaaktivitet. Ofte er denne aktiviteten en del av et større arrangement, og vi leverer gjerne pakker som inneholder andre elementer som transport, servering eller individuell utvikling knyttet til rappelleringen.

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.