På RIB tur med Solberg Elektro

Nok et år fikk vi gleden av å ta med gjengen fra Solberg Elektro ut på RIB-tur i Oslofjorden i forbindelse med deres julebord. De hadde lagt årets julebord til Son Spa, så vi hentet dem der med 2 båter og tok dem med ut på en opplevelse med både spenning og hygge.
Da vi hadde dem med ut året før opplevde vi et helt fantastisk lys under solnedgangen, og jaggu fikk vi ikke den samme opplevelsen i år igjen. Med historiefortellinger i Oslofjorden, spenning på bølgene bak Color Line og en stopp på Mølen for styrkedrikk kan vi vel si at de fikk seg en kickstart på julebordet!

Om oss

<p style=”text-align: center;”><span style=”color: white;”>Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden. </span></p>

Related Posts

Leave a Comment