Om det er av praktiske hensyn eller som ren underholdning, så blir folk aldri lei av å komme seg opp i luften. Mange har en barndomsdrøm om å lande med sjøfly på et stille vann, eller å fly heftige helikoptre oppover langs Oslofjorden. Vi leverer turer som spenner fra flyvning til hytta i Kragerø, befaring i Hardanger eller kun som en sightseeing over Oslo. Det er egentlig ingen grenser for hva slags turer vi kan tilby deg i luften.

Helikopter

Å fly i helikopter er en livslang drøm for mange. Tanken på å komme seg opp i luften med helikoptertransport, og se alt fra oven i rolige bevegelser gjør enhver ydmyk. Vi tilbyr helikoptertransport og helikoptersightseeing med maskiner og piloter av ypperste klasse. Vi kan levere helikopterturer alene, eller som en del av en større aktivitet. En populær kombinasjon er helikoptertransport og skyteaktivitet, dette er operativt! Vi leverer ikke bare helikopter i Oslo, men også i resten av landet.

Utdrikningslag (helikopter utdrikningslag)

Helikopter er perfekt til utdrikningslag! Dette er endelig sjansen for å få realisert helikopterdrømmen. Ofte starter utdrikningslaget med at brud eller brudgom blir “kidnappet” opp i luften sammen med forlover, og så er det helikoptertransport til et egnet sted hvor man møter resten av gjengen. Dette er en suksess for gutter såvel som jenter!

Firmatur (helikopter firmatur)

La firmaturen starte med en spektakulær helikoptertransport. Vi kan enten fly selskapet samlet, eller dele opp i flere løft. Foruten å være en minnerik opplevelse er også helikopter ofte den mest effektive måten å flytte folk på. Kombinér gjerne helikopterturen med en av våre middagspakker på Villa Malla som ligger ytterst på Hurumlandet.

Helikopter og middag på Villa Malla

Dette er en svært spektakulær middagspakke. Dere flys over Oslo for en liten sightseeing fra helikopteret, før dere følger Oslofjorden utover med litt historier om stedene dere passerer. Ikke minst over Oscarsborg Festning hvor dere får se hvor Blücher ble sunket natten 9 april 1940. Vel ute på Villa Malla lander helikopteret på en egen helipad, og dere blir møtt med en frisk velkomstdrink før det er klar for deilig sydhavsbuffet i lune omgivelser. Hjemreisen kan gjerne skje med helikoptertransport, eller kombineres med RIB eller bil.

Helikopter og skyteaktivitet i Sørkedalen

Helikoptertransport og skyteaktivitet i Oslo! Dette er en av våre mest populære kombinasjoner. Ta med deg et utdrikningslag eller ansatte som fortjener en spektakulær belønning og gi dem en fantastisk kombinasjon av helikopter med sightseeing over Oslo, før dere flyr innover Sørkedalen og det er klart for en skyteaktivitet dere ikke har sett maken til tidligere. For mer info om skytedelen av dette arrangementet, les her:

Helikoptertyper

AS350

4/5 seter

Robinson 44

3 seter

EC120 Colibri

4 seter

Sjøfly (Dessverre ingen sjøfly tilgjengelig i 2018-sesongen)

Det er noe spesielt og sjarmerende med sjøfly, mulighetene det gir å kunne ta av og lande på vannet gir en frihetsfølelse, og presset mot seteryggen i det flyet akselererer og tar av er fantastisk. Vi tilbyr sjøflyturer for sightseeing og transport, alt fra 30 minutter for sightseeing over Oslo og opptil flere timer med flyvning over noe av det mest spektakulære landskapet Norge har å by på.

Sjøfly sightseeing over Oslo

Her får vi oppleve vakre Oslofjorden med båtliv og historiske steder som Oscarsborg Festning og vrakplassen til Blücher. Over Oslo får vi se havnen, sentrum og ikke minst spektakulære Holmenkollen. Vi forteller om stedene vi passerer og fyller turen med fine historier.

Sjøfly sightseeing m/lunch i Hardanger

Dette er en svært spektakulær tur med lunch på f.eks ærverdige Hotell Ullensvang som mål. På veien opp passerer vi Norefjell, Hallingskarvet, Hardangerjøkulen og ikke minst Hardangerfjorden. På tilbaketuren får vi oppleve hele Hardangervidda, Gaustatoppen, for ikke å glemme tungtvannsanlegget på Rjukan.
En herlig blanding av imponerende natur, historie og gastronomisk opplevelse.

Sjøfly transport

Sjøfly transport
Vi skreddersyr turer akkurat dit du ønsker, ta kontakt med oss for priser og forslag.

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.