Gjennom vårt konsept RIB Oslo tilbyr vi opplevelser på Oslofjorden med RIB til utdrikningslag, event, kick-off, fjordopplevelser (sea adventures), RIB safari, RIB rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i vår Super-RIB «Black Pearl» som med sine 36 fot, 600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann, virkelig gir passasjerene en minnerik reise. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.

RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det finnes knapt båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB-båter meget bra egnet til fjordsightseeing, fjordsafari og spenning på bølgene.

Om du ønsker at RIB Oslo skal bringe firmaet til sommerfesten ved Oslofjorden, eller dere ønsker en aktivitet under konferansen, så har vi sannsynligvis noen gode forslag til dere. Vi samarbeider med leverandører av servering og overnatting langs hele fjorden, og har hvert år fornøyde kunder og aktiviteter på f.eks Villa Malla, Oscarsborg Festning, Havnekroa Oscarsborg, Son Spa, Holmsbu Spa, Holmsbu Bad og Fjordhotell, Holmen Fjordhotell, Støtvig hotel og Færder fyr.

Selv om det kalles RIB Oslo så er det ingen hindring om dere ønsker RIB i Tønsberg, Drammen, Horten, Sandefjord, Fredrikstad eller Strømstad.

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.