Safari Adventures AS er består av en gruppe mennesker med kunnskap og spesialkompetanse innen felt som er relativt smale. Dette nyter våre kunder godt av, ved at vi kan ta dem med på opplevelser og reiser som få andre kan matche.

Vi har også en svært stor gruppe med mennesker som bidrar under våre store og små produksjoner. Dette er nøye utvalgte instruktører som har gjennomgått interne kurs og opplæring, for å kunne levere våre produkter forankret i vår grunnfilosofi.

Vi holder til i Filipstadveien 15, midt i Oslo (baksiden av Coop-bygget), og er veldig glade i besøk av folk som vil ha inspirasjon til sin neste opplevelse eller sitt neste arrangement.

Safari Adventures AS

Filipstadveien 15
0250 Oslo

(baksiden av Coop-bygget)

T: +47 4000 69 89

E: post@safariadventures.no

SAFARI ADVENTURES AS  Org: NO 995 152 487 MVA

Administrasjonen:

Fredrik Sjøblom Robertsen

Daglig Leder

E: fredrik@safariadventures.no

Fredrik har jobbet på Oslofjorden siden han var 16 år gammel. Dette, kombinert med 15 års erfaring med arrangementer, gjør at våre oppdrag er preget av kunnskap og nøyaktighet

Tina Sommerbakken

Administrasjonsleder

E: tina@safariadventures.no

Tina er den som passer på at alt det administrative er på stell. Hun har selv lang erfaring fra eventbransjen, men jobber ikke så ofte ute med arrangementer lenger. Tina har svært god innsikt og kunnskap om alle våre produkter og tjenester.

© Alle bilder, tekster og video på denne siden er beskyttet av opphavsrett, og må ikke kopieres uten Safari Adventures sitt samtykke

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.