Å fly i helikopter er en livslang drøm for mange. Tanken på å komme seg opp i luften med helikoptertransport, og se alt fra oven i rolige bevegelser gjør enhver ydmyk. Vi tilbyr helikoptertransport og helikoptersightseeing med maskiner og piloter av ypperste klasse. Vi kan levere helikopterturer alene, eller som en del av en større aktivitet. En populær kombinasjon er helikoptertransport og skyteaktivitet, dette er operativt! Vi leverer ikke bare helikopter i Oslo, men også i resten av landet.

Utdrikningslag (helikopter utdrikningslag)

Helikopter er perfekt til utdrikningslag! Dette er endelig sjansen for å få realisert helikopterdrømmen. Ofte starter utdrikningslaget med at brud eller brudgom blir “kidnappet” opp i luften sammen med forlover, og så er det helikoptertransport til et egnet sted hvor man møter resten av gjengen. Dette er en suksess for gutter såvel som jenter!

Firmatur (helikopter firmatur)

La firmaturen starte med en spektakulær helikoptertransport. Vi kan enten fly selskapet samlet, eller dele opp i flere løft. Foruten å være en minnerik opplevelse er også helikopter ofte den mest effektive måten å flytte folk på. Kombinér gjerne helikopterturen med en av våre middagspakker på Villa Malla som ligger ytterst på Hurumlandet.

Helikopter og middag på Villa Malla

Dette er en svært spektakulær middagspakke. Dere flys over Oslo for en liten sightseeing fra helikopteret, før dere følger Oslofjorden utover med litt historier om stedene dere passerer. Ikke minst over Oscarsborg Festning hvor dere får se hvor Blücher ble sunket natten 9 april 1940. Vel ute på Villa Malla lander helikopteret på en egen helipad, og dere blir møtt med en frisk velkomstdrink før det er klar for deilig sydhavsbuffet i lune omgivelser. Hjemreisen kan gjerne skje med helikoptertransport, eller kombineres med RIB eller bil.

Helikopter og skyteaktivitet i Sørkedalen

Helikoptertransport og skyteaktivitet i Oslo! Dette er en av våre mest populære kombinasjoner. Ta med deg et utdrikningslag eller ansatte som fortjener en spektakulær belønning og gi dem en fantastisk kombinasjon av helikopter med sightseeing over Oslo, før dere flyr innover Sørkedalen og det er klart for en skyteaktivitet dere ikke har sett maken til tidligere. For mer info om skytedelen av dette arrangementet, les her:

Helikoptertyper

AS350

4/5 seter

Robinson 44

3 seter

EC120 Colibri

4 seter

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker at vi arrangerer sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.