Vårt selskap Arrcom har et helt spesielt fotfeste i norsk næringsliv og eventbransje. Med sin kunnskap, tyngde og ekspertise innen tauaktiviteter, intelligente aktivitetsløyper, lederutvikling og ikke minst en skyteaktivitet som er helt unik i skandinavisk sammenheng, har Arrcom foruten å serve egne kunder også blitt en foretrukket aktivitetsleverandør til Norges mest solide eventbyråer og gruppearrangører.

Noen av våre produkter kan oppleves som lek og moro, men for oss så er dette dønn seriøse verktøy som skal vekke og stimulere noe hos den enkelte deltaker.

Vi leverer ikke bare aktiviteter i Oslo, men i hele Norge. Priseksemplene oppgitt er basert på aktiviteter i Oslo, men hør med oss for forslag og priser på aktiviteter i resten av Norge. Ved hjelp av et bredt sortiment av aktiviteter i Oslo finner vi det som passer deres gruppe. Noen ønsker aktivitet til firmafest som er uformell og leken, mens andre ønsker teambuilding og målrettet utvikling med forankring i bedriftens kultur eller konkrete omstillinger/utfordringer.

Vi er opptatt av å levere deg et totalprodukt som trigger følelser. Vi setter opp pakker med aktiviteter som kan inneholde tautrekking, nettbrett-quiz, rebus, skyteaktivitet, flåtebygging eller beinhard rappellering fra store høyder, for å nevne noe. For oss så handler det om å finne balansen mellom god teambuilding og å flytte grenser på individnivå.

Opplys om dine ønsker og mål for arrangementet, så lager vi en pakke som passer for ditt behov.

Rappellering

Vi leverer rappellering i Oslo og nærliggende områder. Dette handler om å presse egne grenser og å føle at du er herre over din egen situasjon. Du bestemmer selv om ting skal skje fort eller sakte, og alt utføres med kyndig veiledning fra erfarne instruktører med svært relevant bakgrunn av militær eller sivil art. Ett av stedene det gjennomføres rappellering i Oslo er fra tårnet i Holmenkollhoppet. Da snakker vi 60m rett ned, med fantastisk utsikt over hele Oslo og Oslofjorden på veien.

Det ligger i vår natur og vårt instinkt å få en reaksjon når vi opplever høyder, det er bare positivt. Våre instruktører er svært bevisste på disse reaksjonene, og bruker derfor god tid på å gå gjennom alle aspektene ved høydeopplevelser og rappellering Følelsen er fantastisk god når man kommer ned på bakken og har vært fullstendig herre over situasjonen, og det er ikke få som gjerne vil gjøre det igjen umiddelbart.

Vi kan levere rappellering fra forskjellige bygg og installasjoner, ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for å rappellere ned fra f.eks ditt kontorbygg. Rappellering passer for så vel kompisgjengen som for firmaer som er ute etter en annerledes firmaaktivitet. Ofte er denne aktiviteten en del av et større arrangement, og vi leverer gjerne pakker som inneholder andre elementer som transport, servering eller individuell utvikling knyttet til rappelleringen.

Aktivitetsløype

Vi setter sammen intelligente aktiviteter, enten som en lagkonkurranse eller for individuell utvikling. Vårt mål er at dette skal være aktiviteter som henter frem kunnskap og ferdigheter hos alle deltakerne, både fysisk og mentalt. Etter en gjennomført aktivitetsløype har som oftest alle på laget fått hevdet seg og briljert, det er god lagbygging!

En aktivitetsløype kan bestå av elementer som:

  • Flåtebygging. Alle får de samme utgangspunkt. Vil ideen deres flyte?
  • Olabilbygging m/race. Barndommen om igjen.
  • Kasseklatring. Hvor høyt klarer du å bygge deg selv oppover?
  • Skytebane med luftvåpen. Presisjon, ro og fokus.
  • Kajakkpadling. Styrke og balanse!
  • Funballz på vannet. Har ikke alle drømt om å kunne gå på vannet?
  • Bueskyting. Urgamle jaktmetoder vekket til live.
  • Strikktrekk. Ren styrke. Hvor langt strekker du strikken?
  • Volleyballturnering. Symbolet på at sommeren står for dør.
  • iPad race. Interaktivitet, quiz og orientering. Dette er engasjerende!

Send oss en mail og fortell litt om hva du er ute etter, så setter vi opp en pakke til din gruppe.

Naturlige Møterom

Vi ble stadig kontaktet av kunder som opplevde møterom i Oslo som litt kjedelige. Derfor ble vårt konsept Naturlige Møterom skapt. Med ansatte som innehar mange års erfaring med møter og konferanser i både Norge og utlandet var det helt naturlig å lage et konsept som skiller seg ut fra andre konferansesteder i Oslo. Vi har hus, hytter og konferansesteder langs hele fjorden, på fjellet og inne i skogen som innredes som komplette møterom med AV-teknikk og servering, om det ikke allerede ligger til rette for dette.

Skyteaktivitet

Dette er ikke en normal skytebaneaktivitet, på noen måte. Vi gir gjestene skyting med våpen du mest sannsynlig bare har hørt om eller sett på film tidligere, og du får kjent følelsen av alt fra så å si lydløse permanent dempede Ruger MK2 Badlander, til Freedom Arms 454 Casull som er det kraftigste håndvåpenet man har lov til å eie. Sistnevnte er ikke like lydløs som førstnevnte…

For oss handler skyting om å være 100% fokusert i det man driver med. Man kan ikke la seg påvirke at forstyrrelser, da treffer man ikke målet. Vi har en enorm respekt for våpen, og denne respekten er det viktig for oss å videreføre til alle som gjennomfører aktivitet med skyting. All skyting gjennomføres med trygge og gode instruktører som innehar svært relevant bakgrunn, men dette utelukker ikke at det er en god del sjarm inne i bildet under denne aktiviteten.

I forbindelse med skyteaktivitet har vi en rekke synlige og usynlige tiltak som sikrer både deltakere og instruktører.

Ta kontakt med oss, så sender vi over en komplett beskrivelse av aktiviteten og våpnene dere får muligheten til å skyte med

Om oss

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.